Merhaba kizlar ben yeni katildim araniza ve size birsey anlatmak istiyorum sonrada sizden siz olsaniz ne yapardiniz bana cevaplamanizi istiyorum.
Şimdiiiiii ben esimle severek evlendim ama borc harc icinde evlendik kocamin babasi butun cocuklarina borc takti malesef ve hepsi hacizlik oldular kendine hicbirsey olmadi allahtan bulsun.. neysee evleneli 4 sene oldu ve surekli kocam ya evin kirasini yatirmadi ya elektirigi ya arabamizin sigortasi bu arada yurt disinda yasioruz bende altinlarimi ve kendi annemd borc yaptim... bosanmayi hic dusunmedim eve polis geldi arabamizin sigortasi odenmedigi icin arabayi kilitlediler. Daha neler neler olduda.. kocam bana ev isinde ysrdimci olur kizlarla disari cikmama gezmeme tozmama karismaz hani disardan herkezin parmakla gosterdigi biri diyebilirim.. ama sorumsuz cok sorumsuz yarini dusunemio birde eve mektup gelince benden saklioo.. uff uzun oldu galiba ama bilmiroum ne yapsam. Cok uzuluyorum cok sorumsuz bikerede birsey odenecegi vakitte.odemez hep son dakikayi bekler.. dertlesmek istiorum bende cunki kimseye anlatamiorum..
Kocamla sorunlarimiz var
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kocamla sorunlarimiz var