merhaba arkadaşlar size kendimden biraz bahsetmek istiyrum oğrenciyim bir kursa gidiyorum. kursta bir cocuk var surekli bana bakıyor ben kendi halimde bir genc kızım pek sağa sola bakmam erkeklerin ortamına cok girmem dersime gider gelirim. erkeklere karsı bir onyargım var annem erkeklere karşı hem temkinli olmamı soylerdi erkeklere guvenmememi der dururdu belkide bu yuzden bilmiyorum hep erkeklere karşı bir onyargım oldu karşıma cıkan insanlarda gerek arkadaşlarımın ilşkileri uzun surmedi farklı insanlarla goruştuler olmadı ayrılddılar başka insanlarla sevgili oldular bende bu olanları gorunce aşka karşı ve erkeklere karşı hep temkinli oldum neyse arkadaşlar konuyu dağıtmayayım kurstaki cocugun beni izlediğini farkediyorum. bazen kafamı ceviryorum farknda olmadan bana bakıyor. ben o an tepkisiz kalıyorum yenden onume donuyorum. ust uste kursa gtmedim bir kac hafta sonrasında bana uzun uzun baktı. anlamadım niye kafamı cevirdiğimde bana bakıyr. bei gorduğunde sarkı soyluyor ben erkekleri hic anlamıyorum en son birisinde hoslandığımda hem bana bakıyordu hemde sevgilisi vardı yardım edin bu cocuk bana neden bakıyor sizce. bende artık evlenecek yasa geldim bu guvensizlik ile ben es nasıl sececeğim nasıl guveneceğim