Merhaba arkadaşlar,
Ben bir universitede araştırma gorevlisiyim. Yuksek lisans tez danışmanımla epey sıkıntılı zaman gecirmiştim hatta buraya konu acmıştım. Hatırlayanlar bilenler muhakkak olacaktır. Neyse bir şekilde tezi gectim sonunda..
Ancak bu surecte ben cok ağladığım uzulduğum bir gun gozyaşları icinde cimere hocamı şikayet eden bir yazı yazmıştım. Sonrasında geri alma talebinde bulundum bu sefer hic tezi gecemem kesin diye ancak almamışlar. Ha tezi gectim o ayrı ancak bugun bolum başkanı benimle bir konuşma yaptı odasına cekip... Dediği o ki başka bir universitede devam etmeliymişim okuldaki tum hocalar cimer olayını biliyormuş gorevlendirme kağıdını imzalıyorum ama sana onerim başka bir universitede devam etmen gibi ısrarla bunu soyledi yani kısacası artık bulunduğum universitede istenmiyorum anladığım o ki.. Başka bir universiteye gitme şansım var ancak seviyordum ben okulumu Şimdi hocalar biliyor dedi alttan alta beni tehdit mi etti yoksa hocalar seni sevmiyor artık doktorada zorlanırsın mı demek istedi anlamadım yani...
Kafa karışıklığı ve uzuntulerin tam ortasındayım... Sizce ne yapmam lazım başka universiteye mi gecmem lazım yoksa dimdik ayakta durup işime mi bakmalıyım...
Burada doktora okurken de bana sıkıntı cıkarırlar mı ozellikle bu sebepten bilemiyorum doğrusu..