Gecen hafta akil yok diye bir post acmistim. Evet akıl yok ki bu adamla tekrar konuşmaya başladım ve suan oyle bir boşluktayim ki anlatamam.

Bugun beraber kafeye gittik tavla oynadik. Sonra bana tavla hediye edecekti markete gittik ama tavlanin sadece kutuları vardı alamadık

saat gec oldu eve bıraktı tekrar evde oynarken taş sirasi bendeydi.
kendi de telefonu eline aldı WhatsApp girdi durumu felan gosterdi.

"Sen goremiyor musun canım annem dedi. Bende hayır dedim . Tartışma başladı (durum kapattib kapatmadin olayları felan) dur şimdi anlarız dedim.

Benimle beraber 4 kisi durum gizli goremiyor ve hepsi hanım olarak kayıtlı.

Basimdan aşağı kaynar sular dokuldu. Moralimin bozulduğunu anladı ozur dilerim felan baktı ben aynı moddayim telefon ile kuluma vurdu. Kıpkırmızı oldu ama canım yanması kalbimin acısını dindirmedi .

1. El ben aldim digerlerini o yendi ama benim oyunda olmadığımı biliyor 5. El yenecek Ken yarıda bıraktı moralimi bozdun oynamıyorum dedi taşları topladı. Gidecek beş dalikd boyunca seni cok seviyorum hayatim senden başka kimse yok hayatimda diye defalarca soyledi

Evden ciktiktan beş dakika sonra aradı. Ne tepki vereceğim diye saatimi unutmusum diye sonra cebimdeymis. Kendine iyi bak bebeğim seni cok seviyorum.

Suan canım cok yanıyor.
Ama bitirmek icin gecerli bir sebebim oldu ve bu sebep bir daha imkanı yok onu hayatıma aldiramaz. Beni aldattığıni gercekten sevmediğini biliyordum ama bu kadar karakter yoksunu oldugunu bilmiyordum.

Ne sesini ne yuzunu ne varligini.... Oyle cok seviyordum ki suan sevgime degmeyisine kahrediyorum kendimi