Kayınvalidem ile gorumcem
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kayınvalidem ile gorumcem
-
03-10-2022, 08:17:01Selam kızlar aranıza sırf acaba haklı mıyım haksız yere mi kendimi uzuyorum oğrenmek icin katıldım. 2017 yılında eşimle severek evlendik kendisi karslı bende rizeliyim iyi hoş guzel herşey muhteşem oyle boyle ite kaka evlendik Aile apartmanı da oturuyoruz altlı ustlu olarak neyse uzatmadan ben 2017 Kasım ayında hamile kaldım onlarında ilk torunu olcaktı soylediğim an cok sevindiler havalara uctular hep cinsiyeti belli olsun biz ona neler neler alcaz dediler neyse cinsiyet de belli oldu erkek soyledim gorumcem bana biz alırsak uğursuzluk getirir siz alınn dedi zaten alcaz dedim bende cocuk dogana kadar ne bir cop aldılar bebeğe ne de bana bişeye ihtiyacın var mı diye soruldu (kayınvalidem calışıyor) neyse doğurdum annem bi hurc dolusu kıyafet yatak yorgan yaptı getirdi kaynanam yine yok 40 mevlut unde geldi 250 TL lik kunye taktı bana 700 TL ye aldım dedi orda da bana yalan soyledi yani kısacası kadın ne torununa hevesli ne de beni seviyo doğumdan sonra bi kere sormadı cocuk nabıyo nasıl yıkıyorsun tek başına yapabilir misin diye ilk bebeğim de beni resmen yalnız bıraktılar eşim hep yanımda olmaya calıştı ama devamlı şimdi yeni yebi konulardan onunla da tartışıyoruz sevemiyorum ailesini napmalıyım (bu konu değil sadece daha bi cok konu var lakin cok uzatmak istemedim)