Merhaba... Ben annemle anlasamiyorum. Beni sevmedigini hissediyorum. Ne zaman kiz kardesimle tartissam(hakli olan ben bile olsam)kiz kardesime"o ablana da cok cektirmisti bosver"diyor. Gecen gun de ayni seyi dedi ve ben soz verdim bir daha ikisiyle de konusmayacagima. Gercekten sevmiyor beni, teyzem geldiginde ona "en sevmedigim cocugum bu" demisti, aradan 1 yil gecti ama unutamiyorum. Babamla anlasamiyorlar ve ben babama benziyorum, belki o yuzden sevmiyordur beni. Evin her isini ben yaparim,kiz kardesim yapmadigi icin hicbir isten anlamaz. Az once de misafir geldi ben cay koydum,verdim. Annem bana surekli soyle yap boyle yap tarzinda seyler diyordu, bilmiyormusum gibi. Neyse sonra bana "aburcubur poseti vardi mutfakta" dedi(cocuklara vermek icin) bende goturdum posetle. Bana diyor ki "posetle mi getirilir" sessiz de demiyor,misafirlerin icinde. Neyse sonra kekleri dagitti bi tane kek kaldi,benimde canim cekti. O keki acip yiyecektim, beni ayipladi. Ben de biraktim ama cok sinir oldum. Kpss ye calisiyordum 2018de ve onun ameliyati oldu(safra kesesi) bir suru akrabamizi eve topladi, sinavima 1 ay kala. Eee herseyleriyle de ben ilgilendim. "Misafir cagirma" dedigim halde; o da, babam da eve misafir cagirdilar. Ben sinavdan 80 aldim ama galiba atanamayacagim... baska turlu de gidemem bu evden. Ne yapabilirim lutfen bana bir akil verin.... gitmek isteme sebebim, sadece annemle anlasamamam degil... 1 yildir evdeyim ve bizim oda da kocaman bi kitaplik var. Onu ittirmem gerekiyordu. Ben zayif biseyim, gucum yetmez diye annemden ve kizkardesimden yardim istedim tabiki de yardim etmediler ve ben yalniz ittirdim... sonuc olarak dizim de meniskus yirtildi ve ben daha 22 yasindayim... psikolojim bozuldu resmen, yuruyuse gitmedigim gun diz agrimdan uyuyamiyorum. Yardim etselerdi, boyle olmayacakti. Hersey de boyleler. Hicbir zaman annemle anne,kiz olamadik. Bu yuzden hep arkadaslarima imrendim.Lutfen akil verin. Ve lutfen kotu yorum da yapmayin.