Babam
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
-
03-10-2022, 08:16:34Aslında konu annem ve babamla ilgili, ama ben cidden bıktım artık her eve geldiğimde illa ki bir şey oluyor. Genel olarak babam haksız. Ve babam oyle bir insan ki asla haksız olduğunu kabul etmeyen kendini hep haklı goren biri, kimle olursa olsun tum dunya karşısına gecse sen haksızsın dese, hepinizin Allah belasını versin ben haklıyım der, bu yuzden biz de cok polemiğe girmeyiz. Bunun yanı sıra cok sinirli birisi en kucuk bir şeyde ateş sacıyor etrafa. Cidden artık sinir oluyorum bi Kac senedir universite okuduğum icin uzağım ama her eve geldiğimde yine aynı sorunlar allah aşkına ben ne yapayım, hep boyleler hep. Daha once anneme kac kere boşan dedim, ama hep araya birileri girdi bişeyler oldu olmadı. Annem zaten bu yaştan sonra calışamaz hasta bayaa bir yonden. Zaten 50 yaşına gelmiş insanlar, ikisi de o kadar alıngan o kadar cocuk gibi ki en kucuk şeyden sorun cıkıyor. Mesajlarına baktım, babam gercekten o (okuz diye tabir ettiğimiz erkekler var ya aynı oyle, ) insan babasına bunu soyler mi, soylettirdi cidden. Ve annem o kadar duygusal ki, biliyorum artık her gun ağlar bu olay kapanana kadar. Normalde babam sinirli değilken cok iyidir bana karşı olsun, anneme karşı ama sinirlendiği zaman cidden boyle oluyor ve ben bıktım artık kavgalarından. Ben ne yapayım Allah aşkına kızlar, gercekten bıktım kime ne soyleyeyim