Merhaba arkadaşlar uzun suredir kafamı karıştıran bi konuyu sizinle paylaşmak istiyorum . Benim 1 sene once sosyal medyadan tanıştığım biri var ilk zamanlar cok ciddiye almamıştım daha sonra surekli karşılaşmaya başladık mesleğimiz fln aynı. Sonra buluştuk herşeyden once vakit gecirmeyi cok sevdiğim bi insan onceden surekli konuşurduk ustume duşerdi hep benle bi ilişki yaşamak isterdi hep reddederdim . Bi gun bana biz senle sevgili olsak nasıl olsa ayrılmak ben seni kaybetmek istemiyorum en iyisi boyle arada konuşmak dedi haklıydı aslında ama ben onu kıskanmaya o beni kıskanmaya devam etti hayatımın bi koşesinde olması beni hep mutlu ediyodu ama ilişki fazla gelirdi . Gecen gun kuzenimle bi cafede otururken bu kişiyi aradım hadi gelin okey oynayalım dedim . Bu sırada benim telefonuma surekli mesaj geliyodu bi kac kez uyardı daha sonra gelen mesajda kayıtlı değildi atan kişi ve orda morali bozuldu bana da telefonda kimle konuşuyos an onla goruş dedi akşam mesaj attım neden oyle yaptın diye canımı sıktın dedi bende biraz uzatınca bana seni seviyorum ama sus dedi bidaha da konuşmadık .ben bu cocuğun git gellerinden sıkıldım bi ders vermek istiyorum ne yapmalıyım ?