İnsanın bu hayatta sırtını dayayacağı bir babasının olması cok uzucu. Buraya actığım ilk konu babamla ilgiliydi. Ona olan nefretimdi. Annem, kardeşlerim ve ben yıllarca cok cektik elinden. Yıllar gecti ben ve kardeşlerim mesleklerimizi elimize aldık. Annem de artık buna guvenmiş olacak ki en son annemi şiddetli bir şekilde darp edince annem beni artık goturun demiş ve kardeşlerim onu almış evden. Benim bir kac sonra haberim oldu ve anneme yeni bir ev kurduk. Kardeşlerim de yanına yerleşti. Dava acıldı ve cok sancılı bir surecten sonra boşandılar.
Babam bu surecte tehdit etti hepimizi, beni bu yaştan sonra rezil ettiniz. Beni ele muhtac mı edeceksiniz dedi. Hepimizi tek tek gunlerce rahatsız etti. Benim ve kardeşimin iş yerine gidip olay cıkardı. Yani yine kendisine yakışanı yaptı. Ama annem de bir o kadar mutlu. ilk defa evine istediği eşyaları alabildi mesela. Cocuk gibi sevindi. Yıllarca başka şehir yuzu gormemişti. Gezmeye goturdu kardeşim onu. Telefon bile kullanamazdı doğru duzgun hepsini oğrendi. İstediği şeyleri giyebildi. İşte mesele burdan sonra başlıyor.
Eşim beni aldattığında asla boşanamazsın beni rezil edemezsin, gelir yanına taşınır hayatı sana zehir ederim diyen adam bana her gun mesajlar atıyor. Boşan, ben yanına gelecem. tek başına kalamam ben. Kim yemek yapacak bana. Damatla aynı evde yaşayamam.... hep aynı şeyler. Artık aramalarını acmıyorum ama mesaj atıyor. Boşanmana izin veriyorum, bana bakacak biri lazım diyor. Ben cevap yazmayınca da bir suru beddua sıralıyor nefret kokan. Her Allah'ın gunu. ya ben bıktım. Saatlerce baş ağrısı cekiyorum. Tekrar iş yerimi basacak diye korkuyorum. Anneme bir şey yapacak diye korkuyorum. benim yuzum hic gulmeyecek mi ya?
Numarasını engellesem ya da numara değiştirsem daha da cirkinleşir mi? ne yapabilirim?