Herkese merhaba burayı uzun zamandır takip ediyorum hem icimi dokmek hem de değerli fikirlerinizi merak ediyorum. 8 sene once tanıştık ben lisede o universitedeydi 1 yıla yakın goruşup ayrıldık aradan yıllar gecti ara ara telefonda konustuğumuz hep oldu en son 2 sene once karşıma cıktı yeniden denemeye başladık her şey guzeldi mesleklerimizi elimize almıştık daha olgunduk artık aileleri tanıştıralım adı konsun dedik tanıştırdık babası bana dedi ki ben kızımdan tek bir şey istiyorum o da kapanması.. isteğinize saygı duyuyorum ama ben bunu ancak icimden gelirse yaparım siz istediğiniz icin değil oğlunuz biliyodu boyle olduğumu evimize gelirken sizde biliyodunuz dedim ve oğullarını terk ettim aradan 3-4 ay gecti yalvar yakar bana geri dondu gel her şeyi hallettim ailemi ikna ettim her şey senin istediğin gibi olucak babam kabul etti diye yalvardı kabul etmedim ama ben sonra zaman zaman yine geldi yalvardı sonra yuz yuze oturup konuşunca inandım dedim ki halletmiş her şey guzel olucak gozumun icine bakıyor zaten. Tamam dedim gecen akşam evimize buyur ettik anne ve babası geldi gayet iyi ağırladık bizde yavastan nişan hazırlıklarına başladık mekanı tuttum ben hediyelikler pasta falan tamamdı bu akşam evimize geldiler nişan icin konuşmaya babasının gelişinden zaten ben anladım bunlar oturdu babamın karşısına başladılar yine aynı mevzu acıldı adam konuştu konuştuu hani şey demesini bekliyorum evet isteğim bu yonde ama gencler boyle bi karar vermiş saygı duyalım nişan icin neler yaparız onu konusalım diyecek sandım. Şu cumlesi beni kopartan cumle oldu “Allahın emri Peygamberin kavliyle istemek icimden gelmiyor cunku ona uygun bulmuyorum” yaa sen kimsin !!! Bunu duydum sonra annesinin tabi kızımız ne der bide ona soralım dedii ve bende ipler koptu sizin bu yaptığınız bana haksızlık aileme saygısızlık sizin bu yaptığınız ayıptır hata bende oğlunuza inandım dedim babamın ellerine sarıldım optum baba senden de ozur diliyorum bu insanları evimize getirdiğimiz icin ama elim ayağım titriyor kulaklarım uğulduyor sesimi yukselttm ağlayarak soyledim bunları sizin kapalı olup gorduğunuz bi cok kişiden daha namusluyum daha karakterliyim daha şerefliyim size sadece ah diyorum başka bişey demiyorum Allaha havale ediyorum sizi istediğiniz oldu evlenmiyorum oğlunuzla merak etmeyin dedim annesi biz ne dedik biz konusmaya fikrimizi soylemeye geldik dedi bende sizin fikrinizi iki sene oncede biliyodum tekrar soylemenize luzum yoktu dedim sakın bi daha karşıma cıkma dedim oğlanın eline verdim aldığı pırlantayı. Babamda her zaman misafir olarak gelebilirsiniz ama bizim size verecek kızımız yok dedi ve gonderdik evimizden oğlanda ağlayarak cıktı ailesiyle