bunu ilk duydum tepki vermedim ammaaaan cocuk dedim.sonra oğretmenini aradım, nasılsınız falan dedim, yarın karne gunu, cocuğun gelişimi nasıl dedim, en sonra da oğlum tokat yediğini soyluyor arkadaşından.haa biliyorum dedi.bildiğinizi bilseydim aramazdım dedim. oğretmenin haberi olmuş cocukla konuşmuş.kapadım telefonu.cok teşekkur ettim ve kapadım telefonu.
yerime oturdum, canının nasıl yandığını tekrar duşundum icim acıdı.acaba tekrarlar mı dedim, endişelendim.sonra cocukla ve ailesiyle konuşma fikri geldi.işim yoğun buna rağmen izin alıp gitme isteği doğdu.başka bir cocuk da bir ay once gozune parmak sokmuştu yavrumun.cocukla ve ailesiyle goruştum, ococuk artık yaklaşmıyor oğluma.bizimki de biraz kendi halinde.
derken oğretmeni tekrar aradım.yarın gelip oğluma vuran arkadaşıyla goruşmek istediğim soyledim.oğretmen kabul etmedi.gerekli konuşmsyı yaptığını soyledi.
oğretmenimiz cok iyi de, o kadar iyi kalpli ki.ama ben bir uzuldum.siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz.aslında cocuğun ailesiyle konuşma isteğim halen var
4 yaşındaki oğlum aynı yaştaki arkadaşından tokat yemiş.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- 4 yaşındaki oğlum aynı yaştaki arkadaşından tokat yemiş.