maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- maddi durumumuz da biraz sıkıntı yaşıyoruz acaba evde ek iş olarak ne yapabilirim?
-
03-10-2022, 08:12:47herkese gunaydın merhabalar. kizlar biraz maddi anlamda gucluk cekiyoruz eşyam yoktu vardı ama kaynanamın hep eski cekyatlar vs vs. bende eşimden rica ettim ve evin butun eşyalarını baştan basa değiştirdik kaynanam da kayinbabamdan kalan maasıyla biraz el attı saolsun. herşey iyi hoş buraya kadar. ama malum biraz kredi kartlarına yuklendik. kayın babam dan 17 milyar para kaldı bankadan geri verdiler. o parayı da saolsun kaynanam halletti birşekilde. neyse bunların onemi yok artık giden gitti. kizlar şimdi soyle bir durum var. dikiş cok iyi biliyorum dikiş makinem var ne iyi markadan. dışardan dikiş işi mi alsam diyorum. dikiş yapsam. hemen yan binamız ismek ama 2 yaşında kızım var ve kaynanam bakmaz kizima biliyorum. esim de izin vermedi. kendi cabalarimla evime biraz Katkım olsun istiyorum. allaha şukur iyiyiz ama biraz sıkıntı yaşıyoruz.. palet kumaştan yastık yapıp satıyorlar gormuştum interntte. bilmiyorum kizlar ne iş yapsam ama kendi evimde yapmak şartıyla eşim izin veriyor. bana biraz fikir verir misiniz