Son durum icin 7. Ve 12. Sayfaya bir bakın lutfen
Gunaydın herkese
Biz 3 yıllık evliyiz eşimi hala anlayabilmiş değilim. Oyle birisi ki aramız iyi olduğu zaman dunyalar iyisi bir eş baba
Bana cok hoş şeyler soyler eve gelmeden once arar sanki flort ediyormuşuz gibi tatlı tatlı konuşur diyorum ya Harika bir eş oluyor. Ama gelin gorun ki bir şeyler onun istediği gibi olmasın bir anda değişiyor kendisine yaklaştırmıyor kızıyor bunu soyleyerek dile getirmese bile yuzunde bi sinirlilik ifadesi oluşuyor bir ya da birkac gun surebiliyor bu durum.
Son olay da şu oldu dun butun gun evdeydim 5 bucuk aylık bir bebeğim var haliyle anca evi toparlayabildim yemek yapamadım eşim gelince cocuğu bana ver sen yemeği yap dedi yine iyiydi her şey ama yemek onun istediği gibi aslında bende beğenmedim yemeği tam pişmeden kapatmışım dikkat etmedim pek, masayı yemek yemeden once hazırlamaya da yardım etti ta ki yemeği gorene kadar kabul ediyorum icine bir kase yağ koymuşum pişmemiş fırında yumuşamış yemek kaparmışım işte bir suru soylendi bi oğrenemedim yemek yapmayı vs şimdi bazılarınız der kendi yapsın diye yapar bir onceki gun o yapmıştı yemeği neyse adam akıllı yemedi kalktı sofradan surat 5 karış bir şey demez doğru duzgun koltukta uyumuş uyandırdım yatağa git diye gidince bi ara odaya girdim optum bir şeyler sordum kızdı uykumu mahvettin vs yani genel olarak sorunumuz bu onun istediği gibi olunca bir şeyler cok iyi birisi oluyor ama istemediği şeyleri ust uste gorunce başta surat yapıyor sonra bağırıp kendinden uzaklaştırıyor ortası yok bu adamın konum cok sacma gelebilir ama 3 yıldan fazladır boyle olunca bende afalladım artık bazen hic takılmadığı şeylere bazen cok tepki verir bazen cocuk gibi kuser,
Sizin eşleriniz de boyle mi kuser mi?
2. Gelişme
Benim eşimin kırmızı cizgisi ufakta olsa yalandır bugun eve geldi o kadar sacma ki yaptığım soylemeye utanıyorum artık bana evi havalandırıp havalandırmadığımı sordu ki bunu coğu kez hatırlatır bana bende havalandırmama rağmen havalandırdım dedim oda ama kalın perde acılmamış bile dedi ben yok ondan da şundan da diye sacmaladım ve tekrar sordu bana bende havalandırmsdığımı itiraf ettim cok kızdı bu da ne ki diyebilirsiniz ama bu tarz ufak caplı şeyler ilk yıl cok fazla yaşadık ben ya bir şeyleri gizledim ya farklı gosterdim ona ama evle ilgili şeyler ciddi şeyler değil sinek kucuktur ama mide bulandırır misali kızdı bana bende neden boyle bir şey yaptığımı inanın hala anlamış değilim farklı odalardayız onun yanına girmemi istemiyor ağır konuşurum sana falan dedi ve annemler farklı şehirde onların yanına git 2 3 hafta dedi ben şimdi ne yapayım hata benim adamın huyunu bildiğim halde dikkat etmeden uydurdum yalancının mumu yatsı bile olmadan anında sondu
3. Gelişme
Tartışma gunumuzden sonra ailemin yanına geldim 10 gundur buradayım eşim ne aradı ne sordu beni ama babamı arayıp cocuğu soruyormuş kavga yuzunden ailemin yanına geldiğimi soylemedim babama diye o hic bir şeyi bilmiyor ama cok sinir oldum kinlendim artık eşime ya beni gectim insan cocuğu icin inadından vazgecmez mi adam inattan olecek resmen hasta ruh hastası hafta sonu gelecekmiş buraya ben ne yapayım şimdi babam rahatsız olduğu icin ona belli etmek uzmek istemiyorum onu mecbur eve donerim ama eşime nasıl davranmalıyım inanın ki bilmiyorum bazen icimdeki her şeyi kusayım diyorum bazen hic konuşmayarak cezalandırmak istiyorum ne yapayım ben ya
Sizin eşleriniz de alınır, kuser mi?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sizin eşleriniz de alınır, kuser mi?