36 yaşıma gireceğim bu mart ayında . Eşim de 36 sayılır . İkimiz de 83 doğumluyuz. 35 yaşındayız şimdi .

2016 yazında tanıştık 2017 baharında da evlendik.

Eşim yapı olarak cok soğuk biri her şeyi icine atar. Bana aşık değil bunu hissedebiliyorum ama ben aşıktım galiba. Cok yakışıklı zeki kulturlu guncel gelişmeleri takip eden aktif biri eşim ama bir turlu ısınamadı bana .

Nişanlıyken gecmişten konuşmuştuk. Bana herşeyi konuşalım şeffaf olalım yalan konusmayalım birbirimize dedi. Yalandan nefret eder ben de nefret ederim tabi . Ona daha once eski sevgilimi aldattıgımı soyledim . 22 yaşındayken. Daha once birini aldattın mı diye sormustu bana . O yuzden soylemiştim ama genc ve aptaldım dedim o zamanlar . Erkekler pesimdeydi ayran gonulluydum genc oldugum icin demistim .

Yuzu duştu bunları anlatınca. Kasım ayında nişanlanmıstık. Kasım 2016da. Bu konusma da Aralık 2016da olmustu .

Herneyse evlendik barklandık ama cocuk istemiyor 2017 nisanında evlendik. Ben ise cocuk istiyorum . O da daha erken diyordu . Tıp cok gelişti 45 yaşında cocuk yaparız diyordu.Dalga gectiğini anlıyorum cunku mantıklı birşey değil bu ki kendisi de cok mantıklı biri. Bana gec doğum yapan kadınları ornek gosteriyordu bak Demet Akalına 42 de dogurdu sen de o zamanlar dogurursun daha genciz hayatımızı yasayalım Avrupada Amerikada herkes 40 dan sonra doguruyor takma kafaya diyordu .

2018 eylulde buna doğum gunu pastası yaptım,16 eylul doğum gunu . Teşekkur ederim ne zahmet ettin dedi cok soğuk bir şekilde . Pastasını yedi yattı hemen . Ben de hayal ettim gece dısarı cıkarız kutlama yaparız kendı aramızda diye .

Ben eşimin cuzdanında prezervatif buldum. Kadınlarla konusuyor mesajlasıyor samimi bir sekilde duyuyorum goruyorum. Beni aldatıyor musun sen diye sordum. Evet dedi . Kabul etti yani. Zaten benle birlikte bile olmuyordu ayda 2 kere ancak benim zorumla. Neden evlendin o zaman dedim benle ? Oyle gerekti dedi sen benle neden evlendin dedi bu sefer bana ? Ben ise ağlamaya basladım.

Gercek sonradan ortaya cıktı bu kişi daha once aldatılmıs. Benim de eskiden 22 yasımda eski sevgilimi aldattıgımı ogrenınce aklınca benden intikam almak istemis. Ben de zamanında aldandım aldatıldım sen de eskiden birini aldatmıssın 22 yasında , nasıl bir his oldugunu anlaman gerekiyordu anlamıssındır umarım dedi . Evden de ayrıldı .

Şimdi sakin kafayla duşunelim ben mi bosanma davası acayım o mu acsın ne yapayım ? Nasıl en az zararla cıkarı bu işten ?