15 kredilik ana dersimiz, staj % 30 vize %20 ve %50 final etkiliyor denildi donem basında, stajın bittiği yılbaşı haftasında carşamba gunu haric okul yoktu sınav haftası olduğu icin. Bende 5 aydır gidememiştim,okul yok diye memlekete gittim, Salı gunu aksam hoca' yarın sınav yapcagım' diye msj attı gruba.

Bende hocaya memlekette olduğumu soyledim, %5-10 arası etkiler pekte onemli değil dedi, Neyse işte yaptığı sınavı okumuş 1 tane dandik soru sormuş ve herkes yuksek almış (can 80) .Sorun burada başlıyor 2 ay boyunca stajlarda surekli calıştık , surekli bakım planı hazırladık ( staj notu hazırlanan bakım planınlarından verilecekti ve gercekcekten cok ayrıntılı istiyolarlardu abartısız bakım planı hazırlamalara 3 gunumuz gidiyordu, en iyi bakım planı hazırlayan ben secilmiştim) ve sınav %20 etkileyecek diyince sinirden elşm Ayağım tutmadı, hocanın yanına gittim
( %5 etkileyecek denen sınav %20 etkiledi, 2 ay boyunca yaptığım staj boşuna gitti, ve doenm başından beri hic bir şekilde sınav yapılacağına dair hicbir şey soylenemedi cunku staj puanı uygulama yaparken hastanede ve yapılan odevlerden veriliyor ,)

Bana mazeret sınavı yapılmasını istedim direk yapacak bişsey yok dendi ve 0 aldın desş bana stajdan 0 puan geldi, vizem 86 finalden ne alırsam alayım dersten kalıyorum ve kafayı yiycem, vşzemşn %20 si finalin %50 si alıncak staj0. Donemim uzayacak , yonetmelikte donem basında yapılacak sınavlar hakkında hocaların bilgi vermesi gerektiği yazıyor, ve staj sınavı diye birşey yok , ben dilekce yazdım dekanlığa p.tes vereceğim ,durumda değişiklik olur mu , gercekten benim icin cok onemli o kadar zor saflarda İstanbul gibi bi yerde okuyorum 4.00 dı ortlamam ve şuan ortalama yerlerde hem de dersten kalıyorum, ben zaten calışıyorum Dersime sınavım yuksek bir , inşaallah anlatabilmişimdir staj adı altında yaptıgı sınav mahvettin beni boyle bişeyi daha oncesi hic soylemedi, soyleseydi kesinlikle gitmezdim vallahş kaldım resmenben 2 ay boyunca onca risk altında yaptığımız staj hice sayıldı napayım şimdi