Bugun gorumceme gittik daha doğrusu gitmek zorunda kaldık.. ve dedi ki “yine seni dışladımı abım ?” “Yine mi dışlanan oldun?” Diye .. yani abisinin beni sevmediğini benle ilgiki olmadığını o kadar biliyor ki bana bu cumleyi kuruyor. Onların yanındayken de hep beni dışlıyor sohbetlerine katılamıyorım, yalandan bişeyler sormaya demeye calışıyor brn iyice cıkdır suspus oluyorum falan tabi benle birlikte kardeşi de farkında bunun.. dun annesi geldi “cunartesi şuraya gelecek misin” dedi “gelmiyorum”dedim “gel işte evde yalnız napacaksın” dedi , dedim “yalnız değilim kocam evde hem gelmesem daha iyi onları tanımıyorum pek sende olunca gelirim sana yardım ederim ” dedim “olsun gel değişiklik olur” diyo . Lan gelmiyom gelmiyom anasını satarım ya gelmiyorum defol bi .. sonra bide şu mevzu var o toplantıyı 15de1 yapıyorlar whatsapp grupları var 2 aydır yapıyorlar gruba bile almaya tenezzul etmiyolar hem bide cağırıyolar.. dun eşimin yanında diyoki yeni kurduk grubu bunaranı veriyim de seni de alsınlar gruba.. dedim ki “gerek yok.”
demin de oyun oynuyodu arkadasıyla mikrofonla konuşarak oynuyo adam beni hic takmıyor yahu cıldıracam ! Suan konuşmuyorum tv izliyor.. boşansam desem seviyorum boşanmak kolay değil daha 6 aylık bile evli değiliz .
Neyse her girdiğim ortamda boyle dışlanıyorum sanırum bende sorun var