Oğretmenliğe gittiğim evde temizlik ile devam etmem istendi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Oğretmenliğe gittiğim evde temizlik ile devam etmem istendi
-
03-10-2022, 08:08:19Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında okulunu yeni bitirmiş bir ozel eğitim oğretmeniyim iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum henuz atanamadiğim icin ozel sektorde calışıyorum. Universite zamanında okul ziyaretlerimiz olurdu, ziyaret ettiğimiz oğrencilerden birinin velisi okul bitince atamam gelene kadar eve ozel oğretmen olarak gelmemi teklif etti kabul ettim. Yaklasik 4 aydır calışıyorum cocugun annesi ev hanımı, doktor eşi. Eğitim verdiğim ogrenci haftada iki gun rehabilitasyon merkezine gidiyor o zamanları izin gunu olarak kullanmam konusunda anlasmistik şimdi ise cocuğun annesi haftada bir gun izin gunu kullanmami diğer gunde eve temizliğe gelmemi istedi. Ben bazen cocuk uyurken vs icimden geldiği icin ev islerinde, akşam yemeginde yardım ederdim bunda da hicbir sorun gormedim yeri gelir iş bulamazsam temizlikte yapabilirim hepimiz yapabiliriz belki ama iyi niyetimden faydalanıp anlaşmadiğimiz bir konuda benden boyle bir şey istemesi cok agrima gitti eğitim verdigim ogrenciyi de cok seviyorum kardesim gibi oldu yerimde olsanız ne yapardınız?