Bizim olmayan borc
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bizim olmayan borc
-
03-10-2022, 08:08:15merhaba benim eşimin ailesinden dolayı. Uzerinde maliye ve sigorta borcları var zamanında eşimin ve benim iyi niyetimizi kullanarak guya ortak calıştığımız(yevmiye haricinde 5kuruş almadık) işyeri yuzunden uzerinde bir ton borc kaldı son 4yıldır ayrılmamıza rağmenki ceketini alıp cıktı onca yıldır emek verdiği yerden zerre tazminat bile almadan babasının yeri diye Buna rağmen uzerimizdeki borcu odemediler ne kadar konuşmakta etsekte olmadı en son kredi ile ev almaya kalktık karı koca ve onumuze cıkan hacizler borclardan dolayı hicbirşey yapamadık biz kirada otururken diğer iki kardeşin evi ve arabası altında kayınvalide desen. Yine kendi evinde ve ustune. Memleketten ev aldı sozumona emekli maaşıyla almış bunuda keyiflerinde borclar hala odenmiyor biz ustelik zor bela tup bebek tedavisi gormeye calışıyoruz kendi gayretlerimizle kredi cekerek bişeyler yapmaya calışıyoruz kimsenin umru değil ben en sonunda buyuk bir tartışmayla isyan ettim kendilerine demediğim kalmadı ama yok. Hala yuzsuzluk diz boyu ustelik eşim benden gizli bizim dişimizden tırnağımızdan artırdığımız paralarla onların başımıza. Bela ettiği borcları odemeye calışıyor oda umidi kesti odemeyeceklerini biliyor ama. Zoruma gidiyor bizim yemediğimiz Paraların borcunu odemek cok zoruma gidiyor eşimin benden gizli odediği dekontları gordum tepem attı estim gurledim ama onada artık bişey diyemiyorum sucu Yok tek sucu ailem diyip zamanında guvenmesi bu arada zamanında. Butun. Takılarımı ziynetlerimi kendisi elleriyle babasına verdi onlarında ustune yattılar