Sevgilimin guvenini kırdım
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilimin guvenini kırdım
-
03-10-2022, 08:07:17Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. Ben doğuda oğretmenim. Bir grup kurdum. Koy okullarına etkinlikler duzenliyorum cocukları sevindirmek icin. Grup nedeniyle cok fazla arkadaşım geniş bi cevrem var. Olayı kısaca anlatıcam. 15 tatil icin sevgilimimn yanına geldim. Telefonumu aldı mesajlara baktı gizlim saklım yoktur durur ortada. Bir konuşma yuzunden fena kapıştık. Ben şuan cok uzgunum cunku haklı. Salağın tekiyim. Bir arkadaş var gruptan. Uni oğrencisi. Cok sevdiğim bir arkadaştı. Adam bana resmen yuruyormuş ben farkında değilim hep kardeşce baktığım icin kor gibiymişim resmen. Yılbaşı gecesi bizim grupla dışarıdaydık. O da o kafedeydi bizim gruptan ayrı arkadaşlarıyla buluşmuştu. Gece baya gec donduk erkekler biz bayanları eve bıraktı. Erkek arkadaşımın haberi var her şeyden. Neyse sonra bu cocuk bana mesaj attı organizasyon cok iyiydi dimi hocam diye falan konuşmaya başladık. Şarkı falan soylemişti bizim ekipte o kadar etkinlik yaptık hic soylemedin haberimiz yoktu şarkı soylediğinden sesin guzelmiş bizim ekipte kafe sahibi biri var ozellikle o bayıldı alsın seni işe dedim. Gruptan biri masaya davet etmişti gelmedi onu konuştuk falan laf arasında Makyajın değişik olmuş tanıyamadım yakışmış makyaj falan dedi teşekkur ettim kibarca bi huylanır gibi olmuştum ama hani kardeş gini gorduğum uni oğrencisi hic aklıma kotu bişe gelmedi konuşurken cok kısa aradı kapandı acmadım cevapsız cağrı şeklinde cıktı whatsappta sonra musaitsen arayabilir miyim dedi neden dedim gec saat cunku yılbaşından gelmişiz daha yeni mesaj yazmayı beceremiyorum da ondan dedi mesajla anlattığı konuya devam etti biraz daha muhabbet uzadı baktım anlatıyor da anlatıyor daha da uzayacak musade istedim iyi geceler dedim yattım. Şuan bakınca evet cidden yurumuş gibi ama ben anlamamışım o an. Cunku sevgilim olduğunu biliyordu boy boy fotolarımız var her yerde benim gozumde oğrenci arkadaş kardeş gibi bi insan. Hic aklıma farklı bişe gelmedi makyaj yakışmış iltifatını bile yanlış algılamadım iltifat olarak algıladım şuan bakınca biliyorum evet kızacaksınız cok salaklık bu kadarını da anlamamak ama anlamadım işte. Erkek arkadaşım mesajları gorunce haklı olarak cok uzuldu kırıldı kızdı guvenini kaybetti. Konuştuk anlattım anlatmaya calıştım benim boyle mubabbetlerimi gorsen ne hissederdin dedi hak verdim ama yemin ederim farklı bi niyetle kotu niyetle yaklaşmadım saflık ettim sadece arkadaşca gordum onun farklı gorduğunu tum belli etmelerine rağmen anlamadım. Sevgilim yine de evden cıkarken operek cıktı beni ama kendimi affettirmem lazım guvenini kaybettim sanırım napayım oneriniz var mı cok uzgunum salaklığıma yanıyorum şuan