Kızlar eşimle resmi nikahımiz oldu fakat duğunumuz ağustos ayında olacak.Benim ne kayinvalidemle ne gorumcemle sorunum var.Cok tatlı insanlar. Tek birşeyime karışmadılar.Herşey benim istediğim gibi oldu.Ama malesef her ortamda bir fesat oluyor...O da beni aynı zamanda eşimle tanistiran kişi. Eşimin halasının kızı ,yani kuzeni.Benimde aynı zamanda arkadaşım.Ama artık arama mesafe koydum.Bu kiz resmen bana gorumcelik yapmaya başladı. Beni gıcık eden sozlerini yaziyorum kızlar.Eşimin annesi yani kayınvalidem bana catal kaşık takımı ,tencere takımı vb almış sağolsun.Bunları da o kuzen geldiğinde arabanla gecerken bırakır misın diye ona vermiş.Evlerimiz yakın.Neyse arkadaşım ben eşimle disardayken mesaj atmış.Aynen mesaj şu şekilde .Nerdesin ceyizleri getirdim aşağıdan alırsın diye.Evde olmadığımı filan soyledim ama acayip bozuldum.Hangi kıza ceyiz veya hediye giderken aşağıdan gel al denir kızlar ayıp değil mi bu.Nisan alışverisinde o da gelmisti.Ne alıp ne almamam konusunda herseyime karışmak istedi tabi ama kesinlikle izin vermedim. İki de bir bana gelin kız gelin kız diye hitap etmesini soylemiyorum bile ki kac kez uyardım kendisini.Ailecek bisey yapacak olsak kız heryerden cıkmak istiyor.Eşime pek bisye demedim.Ama yine o kızdan dolayı yaptigimiz bir programı değiştirmek zorunda kalacaktık.Ama eşim izin vermedi.
Haftaya ailecek yemeğe davetliyiz ve yine o da var.Kendisini gormek bile istemiyorum artık.O kadar cok soguttu ki beni.Buraya yazmadigim daha bir suru şey arkadaslar...Ben bu kıza karşı nasıl davranacagimi şaşırdım.Gercekten fesat biri ve ben bunu malesef yeni anliuorim.