Benim derdim devletin gelir getiren bir kamu kurumunda yapılan apacık kayırmacılık ve gorduğum psikolojik taciz. onların yaptığı gibi hem haksızlık edip hem de bunu sağda solda anlatarak nasıl bir karakter yoksunu olduklarını insanlara gostermek mi yoksa mobbing sebebiyle şikayet mi? Ama kimi kime şikayet edeceğim ki ustten asta kadar hepsi aynı. Genel merkeze yazmayı duşundum ama işe yarayacağından emin olamadığım icin yazmadım.
Tek tip olmuşlar, birbirlerine kufur etseler duymamış gibi davranıp benim soylediğim tek bir lafı cekebilecekleri en uzak yere cekiyorlar. O kadar cok konu var ki hangi birini yazsam bilemedim, genel durum ortamda bir gunah kecisinin olması gerektiği ve buna da benim secilmem. Genel şartlarda sınırımı bilip ona gore davrandığım halde bu duruma duşuruldum. Yanlışı kendimde aradım uzun sure, ama eminim ki en buyuğu onlarda. Alttan alsam dahi surekli olarak uzattılar. Siz de yaşadınız mı benzer şeyleri ve bu durumda yapılması gereken en iyi şey nedir?
ve denir ki hırsızlık yapmış olmak icin somut olarak bir şey calmanız gerekmez, yalan soyleyerek bir insanın gerceğe ulaşabilme ihtimalini, iyiniyet ve saflığını kullanarak bu mecraya onuruyla tutunma suresini calarsanız en buyuk hırsızlardan biri de sizsinizdir
Kayırmacılık?!
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kayırmacılık?!