Kocam benden gizlice ilişki planları kuruyor?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kocam benden gizlice ilişki planları kuruyor?
-
03-10-2022, 08:02:26Merhaba arkadaşlar yeni evli bir kadınım. Eşimle evlenmeden once defalarca bu konu icin kavga ettik. Her defasında benim karşı cıkmalarım kavga ve birkac defa ayrılıkla sonuclandı. Sonrasında konular kapandı diye barıştık. Sonuc olarak evlendik. Evlendiğimden beri bana bunun konusunu hic acmadı. Ama gecen gun onun Twitter hesabından mesajlarına baktığımda bir cift ile biz nişanlanmadan once yazıştığını, istemediğimi ama beni ictiğim bir anda, kafam yerinde değilken bu işi yaptırabileceğini falan yazmış. Bugun de yine mesajlarına baktığımda kendine mesaj atıp, yine bu ciftlerden bir suru insanı kendine mesaj olarak gonderip kaydettiğini gordum. Ve yeni mesajlar, eski tarihli değil ciddi olarak fikirlerinizi merak ediyorum lutfen. Kimseye bişey bahsedemiyorum, anlatamıyorum. Kocama guvenemiceksem nasıl evli kalabilirim? Ne yapmam gerekiyor? Onceki zamanlarda konuştuğunda boyle bişey mumkun değil dedikce, daha bu konunun ustune gidip araştırmaları, cift bulma cabaları nedir? Ne yapmam lazım, siz ne yapardınız benim yerimde olsanız? Lutfen kırıcı olmadan, acıkca fikirlerinize ihtiyacım var