Bir gun gelipte burda boyle bir konu acacaksın deseler hayatta inanmazdım. Asla olmaz oyle birsey derdim. Ama olabiliyormus..
Cok aşık olduğum bi sevgilim var. Oda beni cok sevdiğini soyler hep bu şekilde de hissettirir. Normal şartlarda hicbir sorunumuz yok iliskimizde. Tartıştığımız tek bir konu var ve bunu artık aşamiyoruz. 6 senedir birlikteyiz ve sevgilim artık birlikte olmak istediğini soyluyor. Simdiye kadar yakinlasmalarimiz oldu ama suan tek odaklandığı şey bu beni seviyorsan neden beni istemiyosun diyor. Korkularimi anlayamıyor sabretmekten ben bittim sen beni oyaladin bahanelerle geciştirdin diyor. Ben kendimi boyle birseye psikolojik olarak hazir hissetmiyorum daha once kendimi buna ikna etmeye calisacagima dair soz verdim ama yapamadım. Istesemde yapamıyorum
Benden başka hickimseyi istemedigine kimseye ilgi duymadigina beni o kadar inandırdı ki dun soyledikleri karşısında yıkıldım bu yuzden. Bana bir suredir cinsel icerikli seyler izlediğini soyledi ve bunun icin beni sucluyor. Sen bana bunu yaptiriyorsun sen beni surekli reddetmesen bunu yasamazdik ikimizi de mahvettin diyor. Ben onun bu şekilde başka kadinlari izlediğini duşundukce deliriyorum akli dengeli yitirmek uzereyim aglamaktan gozlerimde yas kalmadı mahvoldum. Onu cok sevdim gercekten. Yakinlastigim birşeyler yaşadığım ilk erkek o. Daha once bir başkasını opmemistim bile. Cok zoruma gidiyor suan bu yaşadıklarım. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. Bunları izlemesi zaten yeterince kotu ama ben bunu yapan neden gercek hayatta aldatmasın diye duşunmeye başladım. Belkide benimle yasayamadiklarini başkalarıyla yaşıyordur. O kadar cok guvenirdim.ki ona. Bir gecede hayatım mahvoldu sanki. Ben eski ben değilim. Nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmaliyim. Beynim durdu lutfen kırıcı olmadan yorum yazın gercekten kaldırabilecek durumda değilim hakaretvari sozleri

Ekleme: 25 yasindayim