İnsanları tanımak 3 5 10 yıl ile olmuyormuş. Aynı evin icine girmeden anlayamıyormuşsun.
Duğunun ertesi gunu balayına gittik lanet ailesi tum takılarımı calıp kendi borclarına harcamışlar.
Guya eşim karşı cıktı o zaman kavga ettiler, bana oyun oynamışlar, her şey bir kurgudan ibaretmiş. Bende en basit piyonmuşum onlar icin.
Duğunden once aldığımız (kredi ile) evi kayınpederin uzerine yaptılar. Bir yıldır 50 bin tl borc yaptırdı kocam olacak o şerefsiz adam.
Ben evi nasıl gecindireceğim diye sabahlara kadar calışırken bana maaşını eksik soyleyip kumar oynuyormuş.
Tum borclaırnı kapatıp yeni bir sayfa acalım dedik, borclarını kapattığımın ertesi gunu kumar oynayıp para batırmış.
Allahın belasından boşanacağım.
Hicbir hak iddia edemiyorum altınlarım, odediğim evin borcu.. Ustune cektiğim krediler bana kaldı.
Yazarken bile elim ayağım titriyor.
Rezil etmek istiyorum, o bana yar olmayan evi balyozla tum duvarlarını kırmak istiyorum, adam tutturup koca musfettesini dovdurtmek istiyorum.
Yarın ailesiyle birlikte gelecekler konuşmaya, tum ailem ayağa kalktı babamı zor tutuyorum başını belaya sokmasın diye.
Ailem sonuna kadar arkam da ama ben hırsımı alamıyorum maddi manevi zararımı karşılamaları icin mahkeme de nasıl hak iddia edebilirim yardımınızı bekliyorum
Eşimin yalanları, kumarı, kazıkları!!!
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin yalanları, kumarı, kazıkları!!!