Merhabalar,
Eşimle 2 yıllık evliyiz,3.5 aylık bir bebeğimiz var.Hamileliğim boyunca eşim ufak şeylerden kavgalar cıkartıp hazmetmesi cok zor laflar saydı bana.Dunya Lafı saydı ağlattı ama gonlumu almaya calışmadı.Boyle boyle aramız iyice acıldı.Şu anki durumda aramızda ne sevgi ne saygı kaldığını duşunmuyorum.cinsellik zaten son bir yılda 2 defa oldu o da benim Boşanıyorız dememle oldu.Kendisi evliliğe 5 yıllık bir Omur biciyor,bu da bende gelecek kaygısı oluşturuyor haliyle.Lohusalığımı da zehir etti.Anlayacağınız hayatimın en ozel anlarını mahvetti.cok soğudum.Beni evden de kac kere kovdu.En sonuncu da lohusaydım bebek de bana yapışık toplanmaya başladım bebekle olmadı sinir oldum aldım başımı şehir dışında kardeşime aileme fln gittim.ayağını denk almış gorunuyor boşanmayı kafaya koyduğumu da anlayınca iyice tutuştu.Şimdi beni burda tutmaya Calışıyor ama "birbirimizi secelim ya da sevmeyelim cocuk icin katlanmak zorundayız " diyor.Gidersem cocuğu da gotururum biliyo o Yuzden korkusu,yoksa ben değil.İnsan karısıyla foto cekinmek istemez mi?son bir Yıldır foto da cekinmek istemiyor benimle.aile olduk fotomuz olsun ,yok.Bu da cok Gucume gidiyor.Bunun dışında guya evde benle arayı iyi tutmak icin cabalıyor ama Samşmi bulmuyorum laflarını unutamıyorum foto cekinmemesinin Altın'da bişey arıyorum.Affedemediğim biriyle ne kafar evli kalınır ki cok mutsuzum.
Karışık yazmışsam ozur dilerim kafam da bir hayli karışık..
Eşimi affedemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimi affedemiyorum