yoruldummmm
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- yoruldummmm
-
03-10-2022, 08:01:49iyi akşamlar kızlar cok canım sıkkın dertleşmek icin yine size geldim.. Gecenki konumdan bilenler var ablam hamile bebeğe ben bakacaktım. Cok istiyordum gercekten hatta o kadar cok ki eşimden bakayım diye izin bile alma gereği duymamışım ya superzekayım işte. Eşim anlayışlı zaten kabul eder diye duşunuyordum demekki ki sen bilirsin ,bakıcı elinde buyumesini bende istemem tabiki dedi dedi. ablamın eşi cok sıkıntılı birisi yani bi laf soylerken cok dikkat ederim ay alınır başka bi şey anlar diye. Her şeyi beğenmez o begensin dye huyuna gideriz falan. Ama şimdi duşunuyorum yahu ben eşimi bu kadar pohpohlamıyorum beğendi mi diye duşunmuyorum. Kızlarr cok ama cok doluyum. Ablamı cok seviyorum ama evliliğimde farkında olmadan kara bulut gibi 3. şahıs yapmşım eşimi kenara koymuşumm. Ama en zor zamanımda yanımda eşim var. Ablamla aram bozulacak kırılacak diye cok korkuyorum dun akşam eşime acık acık her şeyi anlattım bana yardım et gerekirse kız ama onceliğim sen ol resti cekeyim dedim.. Ama icimden de ablam iyi mi arayım diye geciyor. Ne yapabilirim biliyorum.. Bunları da yazdım buraya ama biliyorum birileri ckıp sert şeyler yazacak belki de bana sert laflar lazım işte.. teşekkur ederimm