Hanimlar 6 aylık evliyim ve evlendiğimiz gunden beri esimin ailesine 1 gun gitmesek 1 gun muhakkak gidiyoruz 2 gun gormesek hem eşim bana soyleniyor hem ailesi aşırı derecede surat asiyor darılıyor konuşmuyorlar bizimle biz istemedigimiz halde koyden gelince yağ sebze meyve veriyolar gitmedigimizde ise bi kere esim pekmez canı cekip istemişti gelene canımız feda gelmezsen faydalanamazsin dedi resmen şok gecirdim ilk başlarda naslsa zamanla azaltrm die haftada 1 gun anca evimde yemek yapardm (ki yemek yapmayı evimle uğraşmayı eşimle başbaşa olmayı cok seviyorum) şimdi azalttik cok şukur cunku gidiyordum eve geldiğim saat 11 civarı oluyor. Gece 12 bucukta camaşır astgmı biliyorum ve artk bunalıp esime biraz soylenmiştim tartışma cıktı. Kendi ablası 8 senelik evli nerdeyse hergun annesindeler nadiren kvalidesine gidiyor evinde resmen hic durmuyo e bunlar da boyle alışıp bizden de aynısını bekliyorlar. Ama ben evcimen bi insanım hic arkadaşlarıma gitmem pek dışarı cıkmam 2 haftada bi anneme giderim 10 dklik mesafe olmasına rağmen ve haliyle bu durum beni bunaltıyor. Haftada 3 sefere duşurmuş azaltmistik bu seferde kvalde bu carşamba ve cuma gezmeye gidelim dedi te sabahtan akşama kadar onunlaydım dunde sabahtan ona gittim akşam ordaydım bugun sabah kalkar kalkmaz eşim diyoki annemlere gidelim bende dedim bugunde senle gecirmek istiyorum gunumu dedim bende anneme gitmek istiyorum dedi neyse ikna ettim tamam dedi oğlen 12de bana diyorki ben dışarıya cikcam seni annemlere gotureyimmi yok hayır istemiyorum dedim eve saat 5 de geldi direk uyudu 7 de kalktı mutfakta yemek yapiyodum yanıma gelmiş diyorki annemler ablamlardayms hadi caya bizde gidelm. Artık delirecek gibi oldum bin defa denilmez ki ya. Halbuki bugunu başbaşa gecirelim dedm hic yanımda bile durmadı. Bende gonulsuz dedimki sabahtan beri cok isteklisin tamam gidelim . Aman oraya gitmiyon buraya gitmiyon naparsan yap gitmeyelim surat egip durma bana ben ablama gidiyom dolabini tamir edip gelecem dedi gitti. Bana bi yardim edin boyle nasıl surecek nasıl azaltcam ben bunu ya evime cekmeyen biri değilim aşırı derecede titizim evim herzaman duzenlidir kıyafetlerini utusuz giydirmem 3 ceşitten az yemek yapmam isteklerini de hep karşılarım ailesini severim saygıda duyarim ilgilenmeye calışırım hep :/ bunlarin aile de boyle gelinler devamli kayınvalideye gider beraber yaşayanlarda cok ama ben baştan evlenmeden demistim esime haftada en fazla 2 die