İyi geceler herkese konuyu acıp acmama konusunda kararsız kaldım en son size de sorayım dedim.
Gecen yıl şu an yaşadığım şehre geldim tayin sebebiyle ama burda doğru duzgun kimseyle iletişim sağlayamadım neden bilmiyorum ama hepsi de bana cok uzak geldi coğu onceden tanışıyordu, yaş farkı vardı aramızda ve ben işe başlarken kızım beş aylıktı hep koşturmaca icindeydim koşa koşa eve git koşa koşa işe gel şeklinde bu arada uc kişiyle yaşları bana yakın olduğu icin muhabbetim biraz daha iyiydi ama sıkı gıkı değil bunlardan biri gitti ikisi kaldı bu sene de onlarla konuşuyordum coğunlukla birkac kere evlerimize geldik gittik falan
Neyse gecen yıl bu şekilde gecti bitti ve benim yine başka bir yere tayinim cıktı buradan ayrılıyorum yani. Cuma gunu son gunumsu calıştığım yerde herkesle vedalaşırım diye duşundum ama malum karne telaşı yola cıkacaklar herkesi goremedim.
Benim asıl takıldığım bu iki kişiyle de vedalaşamamış olmam. Biri erken cıkmış goremedim diğerine dedim ki onla da vedalaşamadık ya tuh diye diğeri de iş bitince gitmiş goremedim.
Şimdi sorum şu ay soruya anca gecebildim
Ben bu kişileri arayıp vedalaşamadık ya cok yoğun bir gundu hakkınızı helal edin falan demeli miyim ? Yoksa onlar benim gideceğimi bildiği icin onlar mı bana demeli?
Ayıp etmemişler mi bana karşı ben mi cok ince duşunuyorum ?