Hastalık hastalığı
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hastalık hastalığı
-
03-10-2022, 07:59:06Merhaba herkese. Benim icin derdi gecip artik hayat kalitemi duşuren bir ruh haline girdim. Ben tiroid hastayım zehirli guatrdan başladık 13 yıldır habire şekil değiştirdi. En son gecen sene rutin kontrollere gittim nodul cıktı ve biyopsi yapacam dedi yaptı da. Sonucu kuşkulu geldi 100 de 70 dunya normlarına gore kansersin dedi. Ve bir daha başka hastanede aynı camları incelettik temiz raporu verildi. Ikinciye bakan ege univ. Ve doktorum guvenmemi soyledi. Neyse onu atlattık gitti ama temiz raporu gelene kadar 1 aylık surecte dunyam durdu resmen. Şimdi en ufak bişeyde cok hasta olduğumu hep heryerin mikrop dolduğunu falan duşunuyorum. Sigarayı bırakacam diyorum daha coğaltiyorum. Eşimede aynı davranıyorum. Elimden bisey gelmiyor. Hep en kotu hastalığa sahipmisim gibi geliyor. Oyle hissediyorum ve burcumda akrep. Burc yorumlarında akrepler sezgilerine guvensin diye okudukca daha da coşuyor hastalık fikrim. Var bisey hissediyorum modundayim. Bunu yaşayan atlatan varmi. Hayattan soğudum resmen.