Evliliğin bu kadar zor olacağını dusunmezdim.yanlıs bi secim yaptigima eminim. Sevmek yeterlı değilmiş.sinirlendiğinde esya kıran ınsanı her gun yuzune baktıgı komsusuna rezil eden bagıran kufur eden hakaret eden bazız aman siddet uygulayan bi insan istedigi kadar iyi davransın iyi anında neye yarar.
Sen kadın mısın, sen ne işe yarıyosun bu sozler bı ınsanın karısına soyleyebılecrgı sozlerdeğil. Ben demıyorum sen adam mısın bos gezenın bos kalfasıgdın işe girdin zor mu geldi. Bu yasına gelmişsin bi şey sahıbı olamaıssın demıyorum.erkeğin cirkefi cok zormus.onceden ayrılma fikri icimi acıtırdı.uzulurdum deli gibi. Simdi bi sey hıssetmıyorum.zamanı gelınce ayrılırım sanırım.yanı dımdızlak ortada kalmamak icin işimi gucumu oturtup ayrılıcam. O da maasını yesın rahatca. Her kavgafa basıma kakmasından bıktım.ben bitiriyormusum parasını. mıtfak masrafı hepsi.demıyprum zaten maasın kac kurus dıye. O diypr ama sen harcıyosun kadın degilsin diye.. Kendımı akıllı sanardım.tam bir gerızrkalıymısım.ınsan ewlenırken mantıklı dusunmelı.sevfi mevgi hikaye.