Iyi geceler kizlar benim bu seferki derdim kv es değil. Bir kucuk bi okadarda buyukbir dertcik.
Evlendik evleneli bi turlu borctan kurtulamadık eşime cok uzuluyorum genc yaşta cok yoruluyor bugun baktım kendisi farkında değil sacında beyazlar cıkmış sıkıntıdan

bende kac gundur ne yapabilirim biraz hafifletmek icin yukunu diye duşundum eskiden tekstilde dikis dikiyodum alalim evde biseyler yapayım diye heveslendm cok kararsizimdir cesaretsiz birazda ozguven eksikliği var. dedim demesinede ben korktum insallah yapabilirim bu işin altından kalkarım şimdi asıl mesele makinayı aldığım kişi kuzenim babası ona vermişti amcama sorduğumuzda kızının sattığını soyleyince tamam dedim.biz kuzenimle parasını konuşmadık sdce amcamn dediği ucrete gore aradım getirmesini soyledim kendisi il dışında 1 saatlik mesafede oturuyor getirdi ama anlaştığımız paraya değmez gibi gozukuyor 1 bucuğa aldık ama ben satmaya kalksam 1e anca satarım cok kibardır kuzenim bende konuşamam boyle şeyleri şimdi ben cok uzuldum zarar ettik diye napsam bilemedim

kredi cekip alcaktik normalde ama kuzenim eliniz nezaman duzelirse verirsiniz dedi o yuzden ondan aldim birazda
Cok karışık oldu kusara bakamyin uyuyamadım yazayım dedim