Merhaba kk,
Daha once de benzer bir konu acmıştım. Sevgilim bana guzel şeyler soylemiyor; canım, aşkım, birtanem demiyor diye... O zaman ilişkimiz 3 aylıktı. Baslarda bana nasıl hitap etmek isterdin diye sorardı ve kendisi de guzel şeyler soylerdi.
Bircok kişi o oyle hitap etmiyorsa sevgi sozcuklerini kullanmıyorsa sen kullan demişti. Benim icimden cok sevgi sozcugu kullanmak geciyordu zaten o soylemiyor diye uzuluyordum. Ben o sekilde davranınca, aşkım, birtanem vs.dedikce o daha soğuk davrandı.
Şu an ilişkimiz 5 aylık ve ben budurumdan cok muzdaribim. Ben son 3-4 gundur ondan cok uzaklaştığımı fark ettim. Mesajlarina eskisi gibi cevap vermek gelmiyor. Sevgilimi cok seviyorum ama cok sevmeme rağmen icime sinmeyen bir seyler var. Bu arada benim soğuk davrandığımı anlıyor sanırım, cunku kendisi arada bana sevgi sozcukleriyle hitap etmeye başladı. Ama bu kez onu samimiyetsiz bulmaya başladım. İcim buruk, eksik bir sey var cozemedim.
Gecen gun beni ne diye kaydettin diye sordum. Telefonundan gosterdi beni aďım ve soyadım olarak telefonuna kaydetmiş. Ben de bu ne boyle beni iş arkadaşınmışım gibi kaydetmişsin dedim. Nasıl kaydedeyim dedi. Ben de ıcinden nasıl cekiyorsa oyle kaydet dedim. Konu kapandı.
Şu anda ailelerimizi tanıştırmak planlıyoruz. Hata mı yapıyorum? Onu cok seviyorum. Boyle davrandığını icin onunla konusmali mı yoksa kendi haline mi bırakmalı? İcimdeki burukluk beni cok etkiliyor ve ona soguk davranmama neden oluyor.
Seviyorum ama soğuyor muyum?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Seviyorum ama soğuyor muyum?