Merhaba arkadaşlar moralim şu an cok bozuk eşimle hic anlaşamıyoruz hep bi huzurluk var..bi gun iyiysek 3 gun kotu oluyo aramız .. beni anlamıyor cok şey istemiyorum eve gelince sohbet edelim gununu anlatsın biraz ilgi gostersin bunu bekliyorum .. boyle soyleyince seninle dedikodu mu yapayım ne anlatıyım hep aynı şeyler diyo.. gecenlerde işyerinden bi kadın mesaj atmış eşim soyledi eşim yuz vermemiş nasıl sinir oldum anlatamam.. eşime guveniyorum oyle bişey yapcağını sanmıyorum zaten eşim terslemiş ama ben yine de cok kıskanıyorum .. ama eşim de bana karşı boyle duygular Yok beni kıskanmaz merak etmez napıyorum neredeyim sorgulamaz bahanesi de sana guveniyorum diyo faceden bazen arkadaşlık gonderen mesaj atan falan oluyo soyleyince kapat o zaman Faceni diyo yani tepki gostermiyor kıskanmıyor ben uzulduğum zamanlar pek umrunda olmuyor.. kavga ediyoruz bazen ağlıyorum sarılıp teselli etmez ozur zaten asla dilemez. . Gunlerce konuşmasak ilk adımı atıyım demez beni sevdiğine inanmıyorum o cok seviyorum falan diyo ama ... hep lafta icraat yok maalesef psikolojim bozuldu artık kendimi o kadar değersiz hissettiriyor ki bana napıcağımı bilemiyorum