Herkese merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var. Oncelikle bir erkek arkadaşım var yaklaşık 9 aydır bir ilişki yaşıyoruz. Bana cok saygılı ve iyi davranıyor surekli yanımda oluyor moralim bozuk oldugunda neşelendirmeye calışıyor. O gercekten mukkemmel birisi. Fakat bu aralar kafam o kadar doldu ki herşey ust uste gelmiş gibi hissediyorum. Ona eskisi gibi olamıyorum ve bu beni icten ice yiyip bitiriyor. Ondan ayrılmak istemediğime emin gibiyim cunku merak ediyorum ona yazmazsam rahat edemiyorum.Onu da kendimide cok yıprattım bu yuzden gecen gun ayrılmak istediğimi soyledim ama soylerken ben bile kendime inanamadım onun kabul etmeyeceğini bildiğim icin boyle birşey yaptım belkide. Eksik bir şeyler var cozemiyorum nedenini bazen ona karşı gercekten cok iyi oluyorum bazense cok soğuk. O ise tamamiyle bu zor sureci atlatacağımıza inanıyor ama benim pek inancım kalmadı sanki. İlişkimiz başlarda o kadar guzeldi ki bazen eski fotograflarımıza bakıp o eski halimizi ozlemiyor değilim. Benden kaynaklı bir durum olduguna eminim ve onu kaybetmek ya da ayrılmak istemiyorum.
Duşuncelerinize ihtiyacım var.