Merhaba hanımlar ilk defa konu acıyorum gurbetteyim ailem farklı bir şehirde ben farklı bir şehirdeyim 4 yıllık evliyim eşimin ailesi ile bugune kadar hicbir sorun yaşamadım tup bebek tedavisi goruyorum ilki negatif olunca 1 sene sonunda ikimciye başladık ne benim ailemim ne eşimin ailesinin haberi yok kimseye soylemedik zaten zor bir surec konu şu ki ikinci tup bebek tedavisine başladığım ay kayınvalidem de rahim aldırma operasyonu gecirmişti acık değil kapalı ameliyat oldu neyse ameliyattan sonra aldık getirdik kayınvalidemler başka ilcede biz başka ilcede yaşıyoruz ama cok yakın mesafeler kayınvalidem geldi 20 gun boyunca baktım yemeğini yaptım enfeksiyon kapmasın diye hergun tuvaleti yıkadım misafirler geldi ağırladım ve aynı zamanda surekli doktora
Gidiyorum kullandığım ilaclar yumurtalarımı hassaslaştırıyor ve ağrılarım cok oluyordu aynı zamanda calışıyorum kayınvalidem ise surekli yatıyordu sadece yemek ve tuvalete kalkıyordu 20 gunum sonunda kızına goturduk kızındayken bir baktım evde kılını kıpırdatmayan kayınvalidem camaşır asıyor sofra toplamaya yardımcı oluyor kızına baya yardım ediyor sinirlendim haliyle kullandığım ilaclar zAten hassas yapıyor iyice hassas oldum aradan 1 hafta gecti benim yumurtalarım toplandı yaşayan bilir ağrılı sancılı bir 3 gun gecirdim 3 gunşn sonunda bu tekrar geldi yine aynı şekilde yatak serdirdi bana oturma odasına sadece yemek ve tuvalet icin kalkıyor oram ağrıyo buram ağrıyo demeye başladı hic yardımı yok hemşireyim nobetrwn cıkıylrum o yorgunlukla yemek hazırlıyorum benden once uyanıyor hic bişeu hazırlamak yok ben artık ne yaparım nasıl yaşarım surekli boyle şeyler sanki dermansız derdi varmış gibi eşime de kızıyorum benim yumurtalarım toplandı ertesi gunu nobete gittim annesine gelince olay o hasta ameliyat oldu şoyle boyle hic yuzun gulmuyor suratın asık aslında değil ama sinirleniyorum artık kızında herşeyi yapan kadın benim evime gelince hastayım ağrım var yemeğini bile yatağına istiyor ne yapmalıyım bilemedim
Kayınvalidem cok nazlı:(
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kayınvalidem cok nazlı:(