Hepinize merhaba gecen forumda konu acmıştım ozet gecmek gerekirse 21 yaşındayım cocukluk yıllarımda annem bana bakmadıgı ıcın teyzem ve ananem baktı onların psikolojik baskıları ıle buyudum.Hayatımdan bişey anlamadım ortaokul lise hep cok kotu gecti hic guzel anım yok.Defalarca universite sınavına hazırlandım sadece bir donem okudum ikinci donem bıraktım cok cok pişmanım bu yıl okumak icin dondum ama psikolojim cok kotu oldugu icin yine okuyamadım.Şu anda ilac kullanıyorum sorunlarıma gelecek olursam ikinci donem okula donmeyi cok istedim ailem izin vermedi param da olmayınca geri donemiyorum bu benim icin buyuk yıkım oldu okula donmeyi cok cok istiyordum hayal kuruyordum ama yine bu donemde eğitimsiz kalacam inanmıştım doneceğime cok dualar ettim ama olmaması beni kahrediyor gecen yıl ıkıncı donem ve bu 1 yıl cok buyuk ara zaten universiteyı 20 yaşında kazandım hayata yaşayacağım herşeye gec kaldım bu 5.kez sınava hazırlanıyorum gecen yıl ikinci donem tekrar eve donup hazırlandım bu yıl hasta oldugum ıcın 1 donem dondrdum yine okuyamadım ailem tekrar hazırlan dedi yine calışıyorum tum gun evdeyim ve bu beni sıkıyor kucuk sehırde yaşadıgım ıcınde dışarı da cıkmak ıstemıyorum bı tanıdık gorurum dıye ve en buyuk destekcım sevgilim 1 yıl oldu beni terk edeli onu da cok cok ozluyorum onun dışında sorunlarım şunlar kendimi cok cirkin ve her konuda yetersiz hissediyorum kendi kararlarımı kendim veremiyorum kendime guvenemiyorum arkadaş edinemiyorum cok sık karar değiştirebiliyorum artık hicbirşeye gucumun yetmeyeceğini duşunuyorum icimden hicbirşey yapmak gelmiyor uniye gidemeyince ikinci donem bu daha da artacak ve de 21 yılımın bu şekilde kotu gectiğini en guzel zamanlarımın gittiğini artık yaşamanın bi anlamı olmadığını duşunuyorum .Lutfen allah rızası ıcın ıcımı ferahlatacak birşeyler soyleyin ya da ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim