Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz. Sevgilimle ben mezun olduktan sonra bu yaz nişan yapacağımızı konuşmuştuk ve nişandan 6-7 ay sonra da evleniriz diye konuşmuştuk aileme de bundan bahsetmiştim. Universiteden bu donem yeni mezun oldum ve babam birkac gun gecmeden artık ilişkimizin adının konmasını istediğini soyledi. Annem zaten tanıyordu, babam Erkek arkadaşını cağır tanışalım konuşalım dedi ardından da ailesini getirir ailesiyle de tanışırız yuzuk takarız dedi. Ben de baba biz oyle duşunmemiştik tanışma sozlenme vs yazın olur diye konuşmuştuk erkek arkadaşımla aramızda annemle sana da bahsetmiştim dedim, fakat babam artık bu durumdan rahatsız olduğunu konu komşunun laf soylemesinden korktuğunu soyledi.. ( Babam guneyli Mersin ’li ve bazen bu şekilde değerlendirmeleri olabiliyor...) bunun ustune bende birşey diyemedim Bundan erkek arkadaşıma bahsettiğimde erkek arkadaşımda tanışmaya gelirim tabi ki ailemle de geliriz fakat sozlenmemizin erken olduğunu boyle birşey beklemediği icin şaşırdığınu soyledi ve maddi acıdan da yeterli birikiminin daha olmadığını soyledi haklı olarak cunku yazın diye konuşmuştuk. Ben şimdi iki arada bir derede kaldım cuma gunu erkek arkadaşım bize tanışmaya gelecek kızlar fikşr verin boyle bir durmda ne yapılması gerekir....