İyi geceler ,ben Bingol ve Kafkas universitesi (Kars) oğretim gorevliliği icin bu hafta icinde sınava gireceğim .Oğlumu bırakmak icin yaklaşık 10 gundur memlejetteyim Bursa'da .Eşim Batman'da şark gorevi dolayısıyla 1.5 yıldır oradayız 2.5 yılımiz var .
Eşim bilet vs alırken hic karşı cıkmadi ama gonullu olmadığını da anlıyorum aslında beni hep destekledi.Karadeniz ağırlıklı basvurum vardı olmadılar ama belli olmadan diyodu ki "eee ben oralara gelsem bile şark gorevi bitmediği icin geri cağrılirim eninde sonunda " olmadılar şimdi iki il de şark gorevi Bingol suremiz aynı fakat Kars Kağızman ilcesinde ve 5 yılmış .Acıkcası bı yandan dışarıda bunaldık bı an once memleketlerimize yakın gitmek istiyoruz ama bu da benim hayalimdeki iş .
Yanlış anlaşılmasin sorun iller değil eşim polis ve malum her yerde de sevilmiyo ve tehlikeli olabiliyor sanırım bundan cekiniyor.
Şimdi siz olsanız sınavı kazanma durumunda gider miydiniz yoksa daha sakin yada memleketlere yakın yerler icin mi şansınızı ertelerdiniz?
Hata mı yapıyorum ??
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hata mı yapıyorum ??