Evet bunu istiyorum su an. Yillarca cektirdikleri yetmedi, hala kendi mutsuzlugunda bizi bogmaya devam ediyor. Bununla ilgili bir konu acmistim. Icki icen, anneme siddet gosteren, her firsatta asagilayan, her ozel gunde rezillik cikaran psikopat ruhlu bir adam. Bir bakarsin dunya iyisi. Icmediginde sorun yok ama sarhossa dunyanin en igrenc insani. En son dogumumdan sonra yasanan bazi olaylar yuzunden gorusmuyordum. Eski konuma bakabilirsiniz. Uzun sure boyle devam etti. Bu surecte annem hatasini anlayip hem benden hem esimden ozur diledi. Gercekten pisman oldu ve bir haftadir bizde. Sorun yok, her sey gayet guzel giderken bizim bencil pislik bir gece yine icip icip bana bir suru mesaj atmis. Sacma sapan seyler. Annem icin oyle bir iti tanimiyorum demis. Mesajlari okur okumaz sildim. Yine moralim alt ust oldu. Kesin kadina sabaha kadar neler yazdi. Anneme hic birsey soylemedim. Sanirim bana da mesaj attigindan haberi yok. Ama gunlerdir telefonlarini acmiyor sanirim cunku annemin telefonuna baktim. Neden telefonu acmiyorsun diye mesaj atmis. Arkadaslar bu adam bu yasta bile hic utanmadan siddet gosterebilir. Ben anneme zamaninda cok soyledim ayril diye. Zaten son kavgamizda bana karsi yine kocasini savunmustu ve ben beynimden vurulmusa donmustum. Benim gozumde zerre saygiyi hak etmeyen bir insani surekli idare etmemizi bekliyor. Simdi bu konuyu hic acmadim ama iki gun sonra gidecek. Benim aklim onda kalacak. Annem alismis bu duruma ama ben alismadim, alisamiyorum. Gercekten biktim. Ne yapsam hic bilmiyorum.