Merhaba hatunlar,

İki gundur yureğimde bir ağırlık var. Ansızın gozleri dolduran cinsten.

Eski sevgilimle, beni aldattığı sebebiyle ilişkimiz bitti. (Her ne kadar kendisi aldatmadığını iddia etse de!).
Bu aldatılma mevzusunu atlattım. Duşununce hic bir duygu uyanmıyor icimde; ne ofke, ne uzuntu.. Hic bir şey hissetmiyorum.

2 gun once oğrendim ki, ilişkimiz sırasında o kızı gormek icin başka şehire gitmiş. Benim icin 3 km gelemeyen, annemle kavga edip evden gittiğimde arkadaşlarıyla buluşup, bana bir telefon dahi etmeyen adam, o kız icin 200 km yol gitmiş.

Ona emek verdim, her sorununda yanında oldum, careler urettim; sevgimi, ilgimi verdim. Benim icin hic cabalamadı. Bir ozen gostermedi. Bana ayıracak vakit bulmakta dahi zorlandı. Ama onu hic sallamayan, tersleyen bir kız icin başka şehire gitmiş yahu.

Oğrendiğimden beri ciddi anlamda koydu bu bana, yureğime ağır bir kaya parcası oturdu sanki. İlk defa boyle bir şeyi deneyimliyorum. Kızgın olsam ortalığı yıkardım. Kırgınlık başka bir şeymiş meğersem..

Neden? Vefalı olmak bu kadar mı zor? Biliyorum benim de hatam var. O neredeyse hicbir şey yapmadan verdim de verdim. Ama insan olan 'Bu kadın benim icin uğraşıp didiniyor, kıymetini bileyim' der.