İyi pazarlar hanımlar ,
Bu aralar cok konu actım ancak artık kendimden şuphe eder oldum .Dun eşimin sağlık kontrolleri icin doktora gittik ve doktor bir takım tetkikler icin bizi goruntuleme merkezine yolladı .Gonderirken de hasta bilgi formunun yanı sıra ,goruntulemeyi yapacak olan kişiye verilmek uzere ayrıntılı not yazdı.Buraya kadar hersey normal ;goruntuleme merkezinde bankoda provizyon alan bayan sisteme yanlış bilgi girdiği icin daha doğrusu doktorun yazdığı diğer bilgi notundakileri oraya yazdığı icin ozel sağlık sigortamız ret verdi.Ve bu konuda ufak bir kriz yaşadık ki orda bayan durumu duzeltmek yerine peşin para ile işlem yapacaksak yaptırmamızı yoksa başka hasta alacağını soyleyerek resmen kovdu bizi .Ben bu duruma inanılmaz takıldım cunku o kızın işini yanlış yapması sonucu mağduriyet yaşadık ve uzerine bir de kustah tavrına maruz kaldık ,donduk gittik .Referens olan yere gerekli şikayetleri yaptık ama bunun uzerine bir de bu kızın sisteme yanlış girdikleri yuzunden o tetkiği sigortanın bir sure odememe ihtimalini de oğrendim ,iyice tuz biber oldu .
Uzun olduysa kusura bakmayın ama icimi dokmek istedim