Merhabalar;
Erkek arkadaşım ona cok kazık atmış , cok zor duruma sokmuş olan 10 yıldır tanıdığı ve 3 yıldır da ortaklık yaptığı kişiden ayrıldı. Luks bir ev kadar borc bıraktı desem abartmış olmam. Sevgilimin haberi olmadan cok fazla harcama yapan bu kişi dun sevgilimi aramış ve ben baba olacağım . Şu an durumum cok kotu , senden tek bir şey istiyorum cocuğumun doğum masraflarını ve sonrasında da bana yardımcı olman demiş . Sevgilimde ne kadar bir miktar istiyorsun diyince yaklaşık 10 bin demiş. Ben bunu duyunca sakin kalmaya calıştım. Ama gercekten delirdim...
Yani sen nasıl arsız bir adamsın bunca şeye rağmen arıyorsun?
Sevgilime bunu dedim Kajmery34 boşver sadakamız olsun. Doğacak cocuklarımız icin vs diye sacmaladı.
Ha diyeceksiniz sana karşı nasıl? Her zaman cok comert ama bu 1 değil 2 değil adam herkese yardım etmek istiyor. Evlenince ben bu durumu kaldıramam. Duşunsenize herkes resmen enayi gibi goruyor. Nasılsa yardım eder diyerek eline telefonu alan onu arıyor.
Bu olaydan sonra biraz konuştuk dedim ki tabi senin paran bana laf duşmez . O da bana dedi ki sacmala sen ben yok ortada . Ama ben bebek konu olunca kıyamıyorum diyor.
Ya hu illa ki cok luks hastanede doğurmak zorunda mı? Benim cok durumu olan arkadaşlarım bile 10 bine doğum yapmıyor.
Gercekten cok gerildim...
Sizce ben hatalı mıyım?
Sevgilimin para konusunda tutumsuzluğu !
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sevgilimin para konusunda tutumsuzluğu !