ben uniden 2016 senesinde mezun oldum. 4 sene uni okuduğum şehirde yaşadım. okuduğum şehri cok seviyorum bir bağ var sanki aramda ınst da takip ettğim gruplarda fotolarını paylaştıkca gozlerim doluyor. cok ozledim oraları cok guzel anılarım var. şuan doğduğum şehirdeyim ama hic sevmiyorum burayı.insan hic mi sevmez doğduğu şehri diyeceksiniz sevmiyorum işte. okuduğum şehir gibi tadı yok. ben aşklarımı,arkadaşlıklarımı(suan goruşmesekte), hayal kırıklıklarımı,kavgalırımı, tek başıma yaşam mucadelemi orda yaşadım. cok ozel orası benim icin. tekrar gitmeyi cok istiyorum ama kucuk bir yer. iş imkanı cok yok. kiralarda pahalı. cok iyi bir maaşın olması lazım. sevgilimle de orda yaşamak istiyoruz evlenince orda tanıştık zaten ama cok pahalı olduğu icin yaşayamayız yani.
resmen o şehre bağlıyım, okurken yaz tatilinde eve donmek istemezdim. giderken resmen sanki icimde bir şeyler kopardı. geri donduğumde o uninin kapısını gorduğumde heyecanlanırdım. keşke o gunler geri gelse diyorum. ama hayat şartları işte geri donulmuyor.