Kızlar merhaba.Buraya cok uzun zamandır yazmiyordum. Şimdi fikirlerinize ihtiyacım var.
Gecende bebeğimin doğum gunu oldu.Dogum gununde esim anneme slm vermemiş.Giderken de annemle babama iyi akşamlar dememiş.Annemler de buna bozuldu.Ben de eşime soyledim bunu.Işte biseyler soyledi. Annengil de dediki evlendiginiz gunden beri hep bi bahanelerle geliyor slm vermemek icin.Karekteri bu fln dedi annem.Ben de dedim ki anne o zmn gorusmeyin ne diyeyim yani.Annem de dedi ki madem slm vermiyor adam yerine koymuyor oğluna da bakıcı tutsun o baksın.Baktırmaya bana getirmeyin o zmn dedi.Cok zoruma gitti.Torunuyla ilgili boyle bir laf etmesi.Bir kez de kaynanam hastaneye goturulmesi gerekti.Esim goturecekti.Normalde o gun esim izinli oldugu icin bebege o bakacakti.Ama hastane isi cikinca olmadi tabi.Bu arada annem ve kaynanam nisanliyken biz kavga etmişlerdi ve birbirlerini sevmiyorlar.Ben de anne bakarmisin dedim bebeğe.Annem de ben o kadın icin bakmam dedi.Cocuk ortada kaldı bi anda.Ben de tmm ben izin alayım dedim.Bana izin alma dedi annem.Ben de anne napayım cocuk ortada mi kalsin dedim.babam getir ben bakarım dedi.Babam oyle demeseydi cocuk kaldi oyle.Annemin torununu konu etmesi cok zoruma gidiyor.Napayim sizce kizlar?Bebegim 1 yasinda bu arada.