Goz pınarlarım kurudu artık:(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Goz pınarlarım kurudu artık:(
-
03-10-2022, 07:48:07Eşimle beraber doğuda kucuk bir ildeyiz.15 haftalıkta hamileyim. burda tek bir ozel hastane var, kontroller icin oraya gidiyorum, dun 2 li testim guzel cıktı, ense kalınlığında, bebeğin boyunda kilosunda hic bir problem yok.Ama ultrasonda bebeğin kalbinde beyaz bir leke olduğunu soyledi doktor. Bu leke ilerleyen haftalarda gecedebilir ya da bebekte down sendromu-zeka geriliğide olabilir dedi
20. haftaya kadar bekleyelim, gecmezse perinatoloji bolumune başka şehre gidersin dedi.Doktordan cıktım, hungur hungur ağlıyorum, bize yakın bir başka ildeki ozel hastaneye gittik, ordaki doktorda herşeyi, ikili testi, kilosu, boyu iyi ama ama.....aynı olumsuz şeyleri o amanın arkasına sıraladı.O da bir ay bekle dedi, bu safhada hicbişey yapamam dedi. Hastaneden cıktım, bahcedeki banka oturdum, kafa bir milyon, yanımdaki bankta ta bir cocuk oturuyor, ona dikkatli bakmadım, ta ki babası cocuğa durum ekmek getirene kadar...Sonra gordum ku, yavrucak down sendromlu, başka rahatsızlıklarıda var galiba, cunku ekmeğini ciğneyip, yutamıyor bile,gozumden gene sicim gibi yaşlar boşaldı, o meleğin yuzu gozumden hic gitmiyor, dun geceden beri ağlamaktan, uykusuzluktan harap oldum, tek diyebildiğim, Allahım bi yol goster