Merhaba hanimlar
Benimki pek dert sayilmaz ama cok arada kaldigim bi konu icin sizden destek istiyorum. Oncelikle babamdan biraz bahsediyim size buyuk bi isi var disaridan baktiginizda durumu cok iyi gozuken birisi ama gelelim icine ne zaman is konusu acilsa durum cok kotu borcum var heran iflas edebilirim gibi seyler soyler ama bu ben babami tanidim taniyali ayni yani borc ne azaliyo ne bitiyo bununla ilgili bi soru sordugumuzda da asla yanit alamiyoruz boyle kabullendik artik. Simdi soyleki ailenin ortanca cocuguyum universiteyi bitirdim yuksek yaptim ve su an deneyimsiz kimseyi ise almadiklari icin cok cuzi bi miktara sirf deneyim kazanmak adina calisiyorum. Evliyim ayni zamanda ve gittigim yer oldukca uzak. Gelelim soruma senelerdir yaptigim bi birikimim var bu sene cok zorda kaldigim icin araba almak istiyorum ama kendi maasimla 10 senede birikir o para. Soyleki babam abime ve kardesime araba aldi ben evlendikten sonra kocan alsin sana diyerek beni geri cevirdiler kocamin maasida malesef eve anca yetiyo babam eger paraniz yoksa yarisini bul diger yarisini ben vericem tamam dedi. Tabi uzerinden zaman gecti ben biriktirene kadar simdi gidip istemeye cekiniyorum bu kadar para biriktirdim gerisini tamamlarmisin demeye. Dugun zamanimda ailenin bicogu takiyi takmamis babama vermis oda onlari bana sakladigini soylemisti ama bozdurup harcamis yani aslinda yarisini bile vermemis olucak. Ama soyleki ben altinlarimi istedigimde anneme borcum oldugunu bilmiyor mu kendi parasinimi kurtarmaya calisiyo demis bu durumun uzerinden 3 sene gecti ve hala borcum var diyo yani anlicaginiz sanki vermek istemiyo. Ya gozumu karartip gidip konuscam yada bosver diyip uzun bi sure para biriktirmeye devam edicem. Siz olsaniz bu durumda babamdir nolucak sanki diyip istermiydiniz yoksa kimsenin biseyine ihtiyacim yok diye devammi ederdiniz?