Mrrhabalar .
Kaynım evlenecek uc dort ay sonra .
Kız tarafının ailesi kızımızı veriyoruz ama hicbirşey almayız diyorlarmış yok diyorlarmış paramız . Kimsede peşin para yok herkes borclanacak ama bu aile 2 bin tllik kedi almayı biliyor maşallh evleri bizden guzel evlerine 3 maaş giriyor ama paramız yok deyip işten sıyrılmaya calışıyorlar .
Kayınpederim butun beyaz eşyalarını taksitle alacak . Biz de yardım edeceğiz mecbur . Bi de bilezik takcaz en az on bin harcayacağız . Koltuk takımını Biz alacağız ole anlaşmış eşim kaynımla .
Kız istemedede cicek cikolatayı Biz aldık. Neyse herkes elini taşın altına koyacak ama Kız tarafı hem hicbirşey yapmıyor hem de eltim herşeyin en mukemmelini istiyo ki kaynımın da durumu yok.
Eltim tektaş + beştaş aldırmış 5 bin tl ye . Ben bilezik istemem demiş fakat duğunde bilezik takmamak cok sacma Biz yuzuk taktık 5 bin tl ye altın istemedi gelin mi diycekleer ki Kız bilerek yaptığını duşunuyorum cunku nede olsa bilezik takmak zorundayız bunu biliyor .
Neyse kendileri hicbirşey yapmadığı gibi hanfendi Bi de miktar belirtiyor .
5 bin tllik Koltuk takımı 7 bin tl lik yatak odası takımı alınacakmş . Ben evimdeki iki Koltuk takımına verdim 4.500. Yatak odamıda hic bğenmeden aldım paramız yoktu o zmn diye.
Kendileri bişey yapsa tmm istesin de erkek tarafının da yokki .
Bi de şimdi bizim zorla aylardır calışıp kapattığımız kredi kartı borcumuz var kaynım onu ver ondan alalım herşeyi diyormuş eşim de veremem aylardır zor odemesini bitirdim drmiş ve bizimde iki kredimiz var kredi borcumuz kredi kartını verse bile geciktirince kredi notu da duşuyor ki eşim surekli kredi cekip iş yapıyor kredi notu cok onemli ilerde ev almak icin herşey icin .
Bende araştırdım 5 bin den aşağı koltuk yok diyor kaynım kız ne derse onu yapmak icin kendileri o miktardan aşağı beğenmiyolarmış o yuzden onlara gore yok. Baktım 3 , 3.5 bin tl ye cok guzel takımlar var . Ben evime alırım yani guzel ama elti beğenmiyormuş .
Anlamadım ne olacak. Ucu bize dokunmasa naparsa yapsınlar da szce ne yapalım.
Biz koltuk takımı alcaz istediğini alsın 5 bin tl yi verip karışmayalım mı yoksa koltuk takımını daha cuzi miktar secmeleri icin ısrar edelimmi. Daha cuzi miktar secerse başka şeylerin alımın dada yardım edebiliriz cunku. Bu sefer aldıracaklar 5 bin e koltuk takımını ee bunun yatak odası perdsi halısı duğunu gelinlği nolcak?
Birde kız tarafının yapması gerek kınayı yapmadıkları gibi eltim duğun salonunun iki gun ust usste tutulmasını istiyormuş.
Kaynım da o ne isterse tmm diyo ama parası yok .. Valla sinir oldum.
Ayağını biraz yorganına gore uzatır insan madem hic Bi halt yapmıyorsun hangi hakla o kadar şeyi istiyorsun