Yarın hamilelik kontrolune gidicem. kızımı normalde kv'ye bırakıp gidiyoruz 1 bucuk yaşında. havalar buz gibi durmuyor vs diye. Neyse dedim ki eşime annemleri 3 aydır gormuyoruz ozlemişler yarın hastaneden sonra oraya gecelim kızımıda goturelim. Once tamam dedi babamla konuşurken de gelcez demiş. sonra havanın durumuna gore bakarız hasta olur bu havada bide hastaneye sokucaz otobus vs cok kalabalık zor olur ikimiz gidelim dedi. (Normalde oturdugumuz yerden 1 bucuk saat uzaklıkta olduğu icin eşimde surekli calıştığı icin hafta sonu felan gidemiyoruz) hastanenin ordan yarım saat.
Ben ısrar ettim goturelim diye. Biraz tartıştık. Şimdide şansa kızım 2 gundur oksurmeye başladı burnu da akıyor biraz. Eşime gun doğdu iyice mafolurmuş goturursek. Sanki benim cocuğumu ailemden sakınıyorlar gibi.
Kv de surekli soruyor işte annenle telefonda konuşuyor mu, onlari gidince yabancılıyomu vs diye fesat zaten ne ailemi ne beni seviyor. Surekli dediği cocuk nerde buyurse oraya alışkın olur. Semihanın (kendi kızı) cocuklarida o tarafi seviyo bizi sevmiyor gibi laflari var.
Acaba diyorum eşim haklı mı yoksa annesi yuzunden mi goturmek istemiyor bunu direk sorduğum da direk ne alaka sacmalama zor geliyor cocukla gitmek hem annem ne karışacak bana vs diyor.
Ama annesi dırdırcı bi kadın olduğu icin uğraşmak istemiyor hic bi konuda. Bilmiyorum bu konuda bişey diyor mu gunahınıda almayım. Ama istemediğini ben cok iyi biliyorum.
Yarında goturursek camdan cıkar " cocu nereye goturuyonuuzz hasta hastaaa " der. Duşuncesiz biz oluruz. Az bi burnu aksa hemen hasta hasta diyolar.
Az once gene buyuk tartıştık cocuk hastaymış ben ne derdindeymişim. İkimiz gideriz bidakine gotururuz diyor. Alısverisede gidecektik rahat gideriz diyor. (gecen seferde oyle dedi)Ailemde ordan sıkıştırıyor biz torunu ozledik diye. Sanki ailemi hergun goruyomuşum gibi!!!
Kızlar eşim haklı mı ? Bu kadar sakınmak doğru mu sonucta 1 bucuk yaşında. Emzirmeyi bıraktıgımdan beri kızımı annesine bırakmaya alıştı nereye gitsek cocuk evde dursun diyor. Buna ragmen ayda 2 kere hastalanıyor cocuk.
(Arabamız yok şuan ve yaşadığımız yer biraz koy gibi olduğu icin soğuk )
cidden sinirim cok bozuldu