hanımlar bilenler bilir,
2 yıllık Evliyim 4 aylık bebeğim var.Eşimle hamilelikten bu yana cok şiddetli tartışmalarımız oldu.Cok soğuduk.Aramızda sevgi saygı ilgi cinsellik yok.Ayrıca aldatıldığıma dair bulgulara rastlamıştım Hamilrlik boyunca.Cuzdanda prezervatif,evde iki ayrı zamanda iki sac teli ikisi de birbirinin aynısı,koltuğun Altın'da bana ait olmayan toka,teline erkek adıyla Kayıtlı bayan,o bayanı facede bikac defa aratması,gizlice engellediğimde engeli kaldırıp tekrar aratması,evdeki sac tellerinin o kadınınkiyle ayni olması....benimle cinselliğe yanaşmaması,foto bile cekinmek istemez oluşu ve her kavgada defol diye bağırması,hakaretleri...
Şu anki durumda boşanmak istediğimi kac kere soyledim guya bişeyleri değiştirmeye calıştı ama olmadı kısa surdu..kızınca "cocuk icin itiraz ediyorum yoksa etmem " diyor.akşam da soyledim bu sefer ciddiye Aldı.Ortak velayet Davası acarım sonuna kadar da gotururum dedi.Ayrıca cocuk biraz buyumeden olmaz dedi ben de aksine covuk bu Ayrılığı hissedecek kafar buyumeden ayrılmalıyız dedim.Bu arada yukarıda saydığım bulgulardan cıkardığım sonuca iftira diyor.Kuzenime anlaşma protokolu yazdırdım sabah mail olarak Attı bana.

Peki ben niye uzuluyorum ? Niye mutsuz uyandım ? Sanki gidersen cok pişman olacakmışım gibi...oysaki mutlu ciftlere bakıp herkes ne kadar mutlu bir ben mutsuzum diye ic geciriyorum. Guc verin bana cok ihtiyacım var..
Bu arada ailemden farklı şehirdeyim ,oğretmenim.

Ortak velayet Davasını kazanırsa bebek bende olsa bile her şeyde onun imzasını almam gerekecekmiş