Şanssızlık mı benim aptallığım mı?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Şanssızlık mı benim aptallığım mı?
-
03-10-2022, 07:45:1224 yaşına girdim bazı nedenlerden dolayı universiteye gec başladım şuan 2 senelik ingilizce cevirmenlik okuyorum istediğim bolumde değilim yani ingilizceyi cok seviyorum ama bolumum 4 yıllık olmadığı icin hic hevesim yok bolumume tekrar sınava gireyim diyorum ama yaşım gecti ben zaten 26 yaşında mezun olucam yani kısacası okul ve kariyer konusunda hic umudum yok. Hic hobim olmadı kendimi verdiğim hicbir meşgale olmadı ne bileyim mesela dans edebilmek isterdim hani şu konuda iyiyim diyebildiğim hicbir şey yok ders calışmayı bile bilmiyorum hani şuan olgunum ve merak sardığım şeyler var ama 24 yaşında olduğum icin hani yaşım gecti zaten dansa başlasam da bi kariyer yapamıycam bu alanda zaten diye duşunuyorum zamanında ailemde yonlendirmedi hicbir şeye bende akılsız bir ergenlik gecirdim şuan pişmanım. Yaşıtlarıma bakıyorum hepsi mezun olmuş veya sozlenmişler vs benim bu yaşa kadar hic sevgilim bile olmadı halbuki cok beğenilen birisiyim ama hic konuşkan değilim iletişim ilişkilerim cok zayıf ailem hep ilgisiz oldu ergenlik yıllarımda arkamda ailem var hissini hic yaşamadım belki buna suc atıyorum bilmiyorum ama okul, aşk, aile, maddiyat yani bu konularla ilgili bu yaşıma kadar hic iyi bir şey yaşamadım ailemi cok seviyorum ama malesef bana hep kotu ornek oldular maddiyat konusuna zaten girmiycem cidden cok kotu. Off kızlar icim şişti yani bundan 5 yıl sonra kendimi iyi bir işi olan, yurt dışı gormuş olan, hobisinde kendini geliştirmiş, guzel bir ilişkisi ve hoş sohbet bir arkadaş ortamı olan guclu bir kadın olarak gormek istiyorum ama hic umut yok yani boyle şeyler kucuklukten belli eder sonucta...